Etusivu Galleria Linkit Lost Bricks
 


Galleria > Lankarullatehdas


Tämä lankarullatehdas on rakennettu vuonna 1919 edellisen tulipalossa tuhoutuneen tilalle. Tehtaan tuotteita on viety Englantiin, Venäjälle, Ranskaan ja Espanjaan.

Tehdasta on osittain kunnostettu, mutta vaikuttaa etteivät työt ole edenneet kovinkaan pitkälle. Tehtaassa on lämmitys päällä ja sisällä oli suorastaan kuuma ulkona lämpötilan ollessa n. +5'C. Rikkinäisistä ja avonaisista ikkunoista lämmöt menevät kyllä kirjaimellisesti harakoille ylemmissä kerroksissa.

Jonesin kanssa lähdimme verestämään muistoja edellisestä vierailusta kahden vuoden takaa eräänä kauniina syysaamuna. Minua oli myös poltellut päästä nykyisen kameran kanssa kuvailemaan paikkaan. Ikkunoita oli levytetty huolella, mutta vanha tuttu reitti vei meidät onneksemme sisään.

Hienoa kohdetta oli vandalisoitu ja töhritty jonkin verran sisäpuolelta mikä kävi ärsyttämään. Uutena paikkana pääsimme tutkimaan tontilla olevaa viereistä rakennusta, jonne oli auennut sisäänpääsy. Siellä oli mielenkiintoista tavaraa melko paljon vaikka avoinna ei ollut kuin puolet rakennuksesta. Uutta vierailua joskus tulevaisuudessa siis.. ;)

Jaa Facebookissa